Hete nyheter hos Neumann

Hete nyheter hos Neumann

Neumann Bygg AS byr på hetere nyheter enn noen gang. Og det skyldes utvilsomt den store utstillingen av ovner og peiser fra Nordpeis som nå er montert i butikken.

Foto: Nordpeis

– Vi ønsker å være innovatører av spennende design både når det gjelder kjøkken og ildsted og har nå valgt å samarbeide med den spennende norske leverandøren Nordpeis, sier salgsjef Bjarne Hovda ved Neumann Bygg sin ovn- og peiavdeling på Raglamyr i Haugesund.

Nordpeis jobber hele tiden med å være ledende innen utviklingen av nye peiser og vedovner og har en egen designer som står for utformingen

– Nordpeis sitt fokus på design, miljø og brukervennlighet bidrar til inspirerende løsninger som gir oss nye ideer og trender innen vedfyrt varme. Ingen tvil om at Nordpeis er med på å videreutvikle markedet videre innenfor fyringsteknologi. Her på Neumann har vi nå det største showrommet til Nordpeis om vi ser bort fra deres eget på Asker som er litt større. Vi er svært stolte av den flotte utstillingen av peiser, og vi vil fyre i peisene slik at kundene våre får se flammene og på den måten få et inntrykk av hvordan ovnen fungerer, opplyser Hovda og legger til at Neumann har utstilt 60 ildsteder fra Nordpeis og i tillegg stiller ut en del modeller fra Jøtul og Dovre.

pisa_wood_image_w40

Et møbel

En peis eller ovn er ikke bare oppvarming – den er et møbel du gir en sentral plassering i hjemmet ditt. Gjerne plassert midt i rommet. Et naturlig samlingspunkt og en stemningsskaper. Peisovnene fra Nordpeis karakteriseres ved at de  er stramme i uttrykket og tidløse i designet. Peisene blir en premissleverandør i hjemmet og mye av den andre innredningen blir ofte bestemt etter at peisovnen er montert. Ovnene har nå også oftere funksjon som romdeler, noe tunnelovnene absolutt legger opp til.

– Peisovnene fra Nordpeis er lette å montere, og du setter dem nærmest sammen som et byggesett, sier Hovda.

Bytt ut den gamle

De nye konveksjonsovnene byr på jevn og behagelig varme.

– De fleste ovnene vi fører er såkalte konveksjonovner, som i større grad har tatt over for vedovnene med strålevarme som var mer vanlig før. Alle er selvfølgelig rentbrennende og det betyr at en høster stor miljøgevinst om en velger å bytte ut den gamle vedovnen med en ny – noe heldigvis flere og flere gjør, sier Hovda.