• Hervik Brygge – Idyllisk ved sjøkanten
  • Hervik Brygge – Idyllisk ved sjøkanten
  • Hervik Brygge – Idyllisk ved sjøkanten

Hervik Brygge – Idyllisk ved sjøkanten


Utsikten blir upåklagelig. Båtplassen vil ligge like ved. Hervik Brygge er attraktivt for dem som  allerede bor I Hervik,  har lyst til å flytte der eller vil ha en lekker ferieleilighet helt i sjøkanten.Det er ikke ofte det bygges leiligheter i Hervik i Tysvær, og nettopp derfor har Berge Sag og butikkeier og grunneier Rune Romseland stor tro på at det både er behov og interesse for et slikt leilighetsprosjekt. Totalt skal det bygges åtte terrasseleiligheter på Hervik Brygge, og planen er at butikken skal flytte til nye lokaler i underetasjen.
Fire av leilighetene vil ligge i andre etasje og blir fra 90-109 kvm. De fire andre leiligheter vil ligge i tredje etasje og gå over to plan. Størrelsen på disse vil være fra 133 til 161 kvm. Leilighetene vil få store og gode terrasser både på fremsiden og baksiden og det følger med båtplass.
Hvem tror dere er i målgruppen?
– Kundegruppen her vil nok være 50 + generasjonen, samt at vi håper at vi kan treffe noen som kan tenke seg å bruke det til fritidsbolig siden det ikke er noe boplikt i Tysvær kommune, sier Runar Aarekol i Berge Sag. Han legger til at dette blir gjennomførte leiligheter med god standard. Det vil bli brukt vedlikeholdsvennlige produkter utvendig.
– Innvendig vil det være en flott trapp i heltre i leilighetene som går over to plan. Det blir helfliset pent baderom, gjestetoalett og mulighet for to til firesoverom. Et flott kjøkken med god benke og skapplass, samt integrerte hvitevarer. Det følger også med garasjeplass til hver leilighet, opplyser Aarekol.