• FAVORITTROM – Heidi Løvbrekke
  • FAVORITTROM – Heidi Løvbrekke
  • FAVORITTROM – Heidi Løvbrekke

FAVORITTROM – Heidi Løvbrekke

Navn: Heidi Løvbrekke

Bosted: Haugesund
Boligtype: Enebolig

Favorittrommet: Baderommet

Hva er ditt favorittrom i boligen? Vi Bygger Nytt vil fremover presentere folks favorittrom. Gjennom sine egne bilder får leserne presentere favoritt-rommet og forklare hvorfor dette er favoritten.

 

Hva er favorittrommet? 

Denne hausten må det bli badet i 2. etasje

Hvorfor er dette favoritten? 

På grunn av badekaret og utsikten når ein ligg oppi det.

Fortell gjerne litt om prosessen med å bygge rommet?  

Då me kjøpte huset for fire år sidan hadde me berre eitt bad i heile huset. Me har sidan då reve alt i loftsetasjen, og er no nesten ferdig med å bygge opp igjen, men no med litt annleis romløysing. Soveromma er blitt litt mindre enn dei var, til fordel for eit baderom ekstra. Rommet er veldig lite og beskjedent, men det er ein luksus å endeleg ha badekar i hus!

Hva mer kan du si om innredningen i baderommet? 

Baderomsseksjonen er frå Alterna bad. Vegglampe fra Flisekompaniet. Servant- og badekarsbatteri er av merket Fima, kjøpt hos Comfort.

Tips om produktene som brukt, fargevalg etc.? 

Når det kjem til oppussing er det aldri heilt enighet i heimen, og dette badet er intet unntak. Valg av seksjon og utsjånad elles i rommet er eit resultat av at me begge har fått det som me vil, og begge har måtte gi litt etter for kva me egentlig ville hatt.

Me var enige om ein så nøytral base som mogeleg, då rommet er lite og det foreløpig fungerer mest som gjestebad og spa-avdeling. For at det ikkje skulle bli eit kaldt og tamt uttrykk med alt det kvite valde me å heller ha farge på taket. Fargen me har brukt heiter Cashmere, og er ein varm og luksuriøs farge. Den tilfører rommet personlegheit og gir litt av den avslappa følelsen mor ønsker når ho tenner lys og fyller karet med varmt vatn.