• Fargene inntar baderommet
  • Fargene inntar baderommet
  • Fargene inntar baderommet
  • Fargene inntar baderommet

Fargene inntar baderommet

Den glamorøse og industrielle stilen er fremdeles rådende på baderommet. Men Anja Vihovde Støle hos Frøland Flis og Bad, ser også at fargene er på full fart inn på badet.

Når du driver et kombinert bad og flismarked, har du et godt utgangspunkt for å skreddersy lekre baderom. Frøland Flis og Bad på Raglamyr i Haugesund har levert komplette baderomsløsninger i 11 år og kvalitetsfliser i 29 år. Spesialiteten er et stort utvalg av italienske fliser, bade-romsutstyr og håndverkertjenester av høy kvalitet.
I flismarkedet i første etasje kan du se både verdens største fliser og de mest eksklusive flisene fra Italia utstilt. Her finner en fliser til hele bolig-en og også mer prisvennlige varianter.

– Det er utrolig praktisk å ha et stort flismarked på huset når du skal skreddersy nye baderom til folk. Da finner folk alle produktene de trenger til hele jobben på samme sted, noe som selvsagt er en stor fordel, sier Anja Vihovde Støle som er butikksjef for baderomsbutikken.

– Vi har egne rørleggere og flisleggere i staben, noe som også er en stor fordel.

I tillegg har vi i løpet av årene bygget opp et stort nettverk av faste fagfolk vi bruker til de ulike prosjektene, sier hun.

I tillegg til baderomsinnredninger fra kjente nordiske leverandører som INR, Vedum, Linn Bad, Foss Bad og Macro, fører også Frøland innredninger beregnet til vaskerommet.

– Vaskerommet er uten tvil blitt et viktig rom for folk. Vi har også gode løsninger for dem som skal ha vaskemaskinen på badet, sier Støle.

Farger og tilbehør

Fliser med innslag av gull, kobber og “marmor-look” er populære for tiden.  Og selv om de aller fleste velger grå og lyse fliser i den mer industrielle stilen, har Støle også merket seg at fargene er på full fart inn på badet.

– Flere er blitt mer vågale og går litt utenfor komfortsonen. Det fine er jo at baderomsinnredningene fra flere av våre leverandører kan bestilles i hvilken som helst farge. Mange velger seg også tilbehør med farger, sier hun.

Og akkurat dette med tilbehør og interiørvarer, er blitt viktig i butikken.

– En kan med små grep, skifte stilen på badet ved å tilsette nytt tilbehør. Flotte såper, duftlys, noen nye småmøbler og fine håndklær kan rett og slett gjøre underverker på baderommet ditt, smiler Støle.

5 tips til deg som skal pusse opp badet! 

Går du med planer om å pusse opp badet, kan Anja Vihovde Støle hos Frøland Flis og Bad gi deg følgende råd på veien:

1. Lag et budsjett for prosjektet. Det er kostbart å pusse opp bad-et og derfor er det greit å ha en økonomisk ramme å forholde seg til.

2. God planlegging er alfa omega: Beregn god tid på prosjektet og få hjelp av fagfolk til å tegne og velge ut produktene til det nye badet.

3. Velg en stil på badet som kler resten av huset. Bor du i et klassisk hus eller har du en bolig med et moderne og funkisinspirert preg ?

4. Bruk fagfolk! Det er dyrt å pusse opp baderommet og pass derfor på å bruke en baderomsleverandør med gode referanser.

5. Ikke glem tilbehøret. Ved å bruke interiørvarer til den siste finish, skaper en den rette atmosfæren og stemningen.