• Boligmessen i Vardhallen
  • Boligmessen i Vardhallen
  • Boligmessen i Vardhallen

Boligmessen i Vardhallen

Viktig møtested for boligbyggere og oppussere!

– Klart vi er med på Boligmessen. Det er jo her det skjer. Vi treffer mange kunder og får informert om våre nyeste prosjekter, sier Johan Ferkingstad i Trygve J. Sjøen AS. Vi treffer han på stand i Vardhallen, sammen med kollega Vegard Sjøen.

– I år er det viktig for oss å fortelle om vårt nye prosjekt i Haugesund, Nygårdstunet. Dette ligger i Nygårdsveien på Gard og de seks eneboligene vil få en fantastisk utsikt mot innseilingen til Haugesund, opplyser Ferkingstad som på standen også benyttet anledningen til å presentere prosjektene boligleverandøren har på Karmøy.

Utedesign

Boligmessen i Vardhallen 9. til 11. februar samlet nærmere 80 utstillere. Deriblant Utedesign som er nye på Haugalandet og benyttet anledningen til å presentere tilbudet sitt under Boligmessen.

– Vi har nettopp etablert oss på Frakkagjerd i Tysvær og har her med oss utstillinger av noe av det vi tilbyr. Vi selger alt du trenger for å lage din egen hagestue og har produktene du trenger for å skjerme deg fra dårlig vær og nyte uteomgivelsene året rundt, sier Preben Ødegård i Utedesign.

Kystgjerdet

Også René Larsen i Kystgjerdet opplevde stor interesse for produktene sine under Boligmessen i Vardhallen.

– Vi tilbyr vedlikeholdsfrie gjerder, levegger, porter og rekkverk i pcv-materiale. Det fine her er at folk får ta og kjenne på produktene og se de fleste av produktene i et fint miljø, sier René Larsen i Kystgjerdet som holder til ved det gamle posthuset i Karmsundgata i Haugesund.