• Aleksander og Caroline valgte Grønnbolig
  • Aleksander og Caroline valgte Grønnbolig
  • Aleksander og Caroline valgte Grønnbolig

Aleksander og Caroline valgte Grønnbolig

Annonsert innhold

De falt for beliggenheten, løsningen i leiligheten og den store terrassen. Aleksander Kvinnesland (21) og Caroline Pedersen (21) fra Kopervik har all grunn til å være storfornøyd med sin aller første bolig i Guletjødnvegen på Stangeland i Kopervik. Også hunden Jakob ser ut til å stortrives.

Samboerne bodde i en kjellerleilighet mens de fulgte med på boligmarkedet og gikk på noen visninger. Men det var først da de kom over denne nye leiligheten fra Grønnbolig, at de valgte å ta steget inn i boligmarkedet.

– Vi ønsket begge å bo videre i Kopervik, som er praktisk siden vi kommer herifra og har jobber i nærheten. At det var mulighet for husbankfinansiering gjorde det også svært gunstig for oss å kjøpe denne leiligheten. Å ha markedets laveste rente som førstegangsetablerere er jo helt topp, smiler de. Grønnbolig har bygget 6 leiligheter i Guletjødnvegen i Kopervik. Leilighetene er i underkant av 70 kvm og inneholder kjøkken i åpen løsning med stuen, to soverom, bad og bod.

Stor terrasse et must

Caroline og Aleksander valgte seg en endeleilighet i andre etasje. Det betyr at de også får en ekstra stor terrasse. I Guletjødnvegen bor de også landlig nær fine turstier, samtidig som det er gåavstand til Kopervik sentrum.

– Siden vi kom tidlig inn i byggeprosessen, fikk vi mulighet til å oppgradere med egne valg og sette vårt personlige preg på løsningene som ble valgt, sier de.

Aleksander som jobber som elektriker hos T.H. Kolbeinsen, fikk også ordnet det slik at han selv fikk utføre det elektriske arbeidet på denne leiligheten.

– Vi kan absolutt anbefale Grønnbolig til andre som tenker å kjøpe seg bolig. Vi opplevde god service både under oppføring og i etterkant, sier de.