• 5×3 favoritter i høst
  • 5×3 favoritter i høst
  • 5×3 favoritter i høst

5×3 favoritter i høst

Interiørhøsten er over oss og butikkene bugner av spennende nyheter. Vi tok en runde på noen av distriktes interiørbutikker for å høre hvilke favoritter de som jobber der har i høst.

Høstens grønne valg

Navn: Silje Rysjedal

Arbeidssted: Plantasjen Karmøy

Favoritter i høst: Pidestall Tindra H61cm messing (Plantasjen) 399,-, Potte Randi D 16cm turkis (Plantasjen) 129,- og Calathea Dottie 14cm (Plantasjen) 149,-

Hvorfor er dette mine favoritter?

Jeg elsker høsten og disse produktene gjenspeiler også årstiden, synes jeg.

Nr. 1: Pidestallen Tindra er utrolig stilig og har et litt lukseriøst preg over seg. Vi ser at messing fortsatt er i trendbildet samt grønne planter og mørke farger, og denne hadde sklidd rett inn i mitt plantemiljø hjemme. Denne er i to forskjellige størrelser (H45cm og H61cm) og foruten å være en pidestall til planter kan jeg tipse om at den egner seg veldig godt som nattbord for den som ønsker det lille ekstra. Maks belastning 6kg.

Nr. 2: Potten Randi har så fin struktur i seg og grønnfargen er bare nydelig!

Nr. 3: Hva er vel et hjem uten planter? Calathea Dottie er dekorativ både alene og i større plantegrupper. Bladene har et bemerkelsesverdig mønster med burgunder/lilla bakside og bladene føles litt som lær. En fryd for øyet og så er det så spennende med disse såkalte «prayer plants»; bladene folder seg opp om kvelden og om morgenen bretter de seg ut igjen. Dette kan til og med høres! Calathea passer utmerket foran en lun og mørkmalt vegg. Calathea Dottie liker indirekte lys og trives i lys/halvskygge, unngå direkte sol. Den kommer opprinnelig fra tropisk regnskog, så dusj gjerne bladene med sprayflaske flere ganger i uken. Jorden holdes fuktig, men ikke våt. Hvis du har tilgang på naturlig lys vil Calathea Dottie kunne trives optimalt flere steder; som f.eks. på baderommet med den høye luftfuktigheten, men den er også perfekt for gangen eller soverommet.

3 effektmalinger som gir supert resultat

Navn: Cathrine Storesund

Arbeidssted: Fargerike Raglamyr

Favoritter i høst: Effektmaling – må bare prøves!

Hvorfor er dette mine favoritter?

Nr. 1: Den første favoritten er Marcopolo Sable. Denne gir en fantastisk overflate, matt, sand,eksklusiv og et helt spesielt eksklusivt preg. Passer veldig godt både i klassiske og moderne boliger. Enkel og lykkes med både for proffer og amatører.

Nr. 2: Høstens andre favoritt er Myart. Dette er en effektmaling med glitter. Passer perfekt til moderne funkishus og leiligheter. Sinnasnekkeren har blant annet brukt produktet i sine TV-programmer så det begynner og bli et kjent produkt for forbruker. Artig og bruke på tak også  – får litt følelse av stjernehimmel.

Nr. 3: Marcopolo luxury passer perfekt til moderne boliger. Gir følelsen av luksus og italiensk eleganse. Denne er 100 %perfekt i hvite boliger som trenger å fornyes med enkle grep. Finnes i mange farger, så her gjelder det bare å finne sin helt spesielle favoritt på fargekartet.

Veggurner, speil og krydder 

Navn: Anne Tveit

Arbeidssted: Trendhuset på Raglamyr i Haugesund

Favoritter i høst:  Vertiplant veggurner, speil fra House Doctor og ulike produkter fra The Spice Tree

Hvorfor er dette mine favoritter?

Nr. 1: Vertiplant veggurner. Koster 499 kr og vi har nå også miniutgave til kr 299.-. Kommer I fargene hvit , grå og svart. Disse kan du ha til planter, fjernkontroller , hårstrikker , friske blomster , lerkegreiner til jul osv. Kan også brukes ute.

Nr. 2: Runde speil fra House Doctor. Finnes i størrelsene 50 cm, 80 cm, og 110 cm. Knallfine enkle speil som passer inn hos de fleste. Kan brukes på bad, stue osv.

Nr. 3: The Spice Three. Dette er nye knallgode produkter med stort utvalg av krydder, oljer, sjokolade, te  og gløgg. Alle produktene i kjempetøft design som tar seg godt ut på kjøkkenbenken!

Betong og velur

Navn: Ann Helen Kvalevaag

Arbeidssted: Eget firma, Modernestil der eg tilbyr interiørveiledning og boligstyling. I tillegg designer eg betongprodukt som min mann lager for hand.

Hvorfor er dette mine favoritter?

Nr.1: Betong

Eg hadde aldri lagd noko eg ikkje likar godt sjølv så eit betongbord er noko eg kan bruke i dei fleste rom. Enten i stua, som nattbord eller ved siden av badekaret, eller for den del ute på terrassen. Det uperfekte er det perfekte og kvar eit betongprodukt er unikt. Håndlaga produkt er i vinden som aldri før.

Nr. 2: Velur

Eg er stor fan av hausten. Dei fine fargane og mjuke tekstilane. Velur og ull i skjønn forening. Velurpute og ullpledd frå Princess.

Nr. 3: Terrazzo

Dette er ein tradisjonelt sett ein type betong som består av sement, vann, knust naturstein og som regel også pigment. Overflaten på den herda overflaten slipes slik at mosaikken dannes. Her har eg valgt å bruke såpepumpe og beholder i terrazzo frå Kremmerhuset.

Grønne favoritter fra Bolia

Navn: Birte Reitan

Arbeidssted:  Store manager på Bolia, Oasen Storsenter

Favoritter i høst:  Mr. Big sofa i Ritz velur forrest green, Gala lenestol i stoffet Novel Green og skjenken Scatter. Alle produkter fra Bolia.

Hvorfor er dette mine favoritter?

Nr. 1: Velurstoff er tilbake for fullt på møbler og puter. En av mine favoritter er en stor Mr Big sofa i Ritz velur i forrest green. Dette er en riktig god og myk kosesofa med mange puter som følger med – en sofa jeg kan ta godboka og pleddet og krype oppi eller se en god film enten alene eller sammen med mine kjære.  Mr Big i Ritz forrest green kr. 59 597,- (2 moduler).

Nr. 2: Jeg har også falt pladask for Gala lenestol. Den ville jeg hatt i velurstoffet Novel Green, en nydelig oliven grønn farge. Den er veldig god å sitte i og så er det plass til to stk hvis en sitter tett.  Gala stol hos Bolia fra kr. 13 599.- .

Nr. 3: Skjenken Scatter er også en favoritt blant høstens nyheter, det har en mørk og mystisk patina og siden glasset er ruglet vil ikke fingermerker vise så godt.  Jeg liker godt den varme litt mørke, ekslusive stilen som er nå. Scatter skjenk fra Bolia kr. 17 199.-.